Děkuji za milá slova a podporu

Blíží se konec roku 2016... 

Zase jsme všichni o rok starší, ale také zkušenější a snad i moudřejší. Každý z nás se chtíc nechtíc ohlíží zpět a počítá ztráty a zisky. Někdo se spokojeně usmívá, jiný si léčí rány. 

Ať tak nebo onak, ať už se vám v roce 2016 dařilo více nebo méně, je potřeba si zachovat pozitivní myšlení, odstranit ze svého života energetické parazity a věčné reptaly, obklopit se lidmi, kteří vám přejí a podporují vás, a s novým elánem pak vykročit do Nového roku.

A především je potřeba umět být vděčný, radovat se z obyčejných věcí a hlavně si uvědomovat cenu a důležitost svých blízkých.

Člověk nemůže být v životě šťastný, pokud neumí říkat "děkuji". Když se člověk naučí použivat tohle kouzelné slovíčko (a to není jen okřídlený eufemismus, tohle slovo má skutečnou kouzelnou moc), pak do svého života přitáhne samé dobré události.

Proto i já chci na tomto místě ze srdce poděkovat všem vám, kdo navštěvujete moje webové stránky, že jste si udělali čas je prolistovávat, že jste sledovali naše videa a hlavně že jste si objednali a koupili naše knihy. Vidět váš zájem je pro mě i pro Moniku velice důležité, protože pak víme, že jsme snad někomu pomohli, někomu snad zvýšli pocit bezpečí nebo sebejistoty, někdo snad našel ponaučení, nebo se aspoň pobavil. A to všechno jsou pozitivní výsledky a my jsme za ně velice rádi.

Vám všem, kdo jste mi napsali milá slova uznání a sympatií, děkuji obzvláště, protože jste mě velmi potěšili. Věřte, že si opravdu vážím toho, že jste byli natolik pozorní a že jste obětovali čas a napsali mi několik řádek e-mailu. 

A protože sdílený žal je poloviční, zatímco sdílená radost je dvojnásobná, nedá mi to, abych se zde o vaše vřelá slova, která mi způsobila opravdovou radost, také nepodělil: