kterak se kocourkovští občané před nadrženými pocestnými bránili...


 

 

Podívejte se kolem sebe a uvidíte, že nežijeme v Evropě, ale v Kocourkově. Kdysi se to říkalo jen o Česku, ale dnes už to platí pro celý kontinent. Proč si to myslím? Vždyť celá Evropa je na hlavu postavená...

 

Poslední dobou se stále častěji dozvídáme o neomaleném chování tzv. "uprchlíků" v mnoha západoevropských městech. Evropa byla doslova šokována jejich řáděním na silvestrovských oslavách, když ve skupinách napadali ženy a dívky a nejen že je okrádali a osahávali na intimních místech, ale v mnoha případech došlo i na znásilnění.

 

A jaká je reakce oficiálních míst - zbabělé policie, zaprodaných vlád, nekompetentních ministerstev? Mám-li to vystihnout jedním slovem, pak mě napadají výrazy jako "bezzubá", "plachá", "ustrašená", nebo také "nezájem", "opovrhování vlastními občany", "liknavost"... Zkrátka řečeno, policie a vlády zemí, v nichž se pravá mentalita tzv. uprchlíků projevila v plné nahotě, neudělaly nic, čím by tyto nájezdníky a dobyvatele izolovaly od svých vlastních občanů a zamezily další eskalaci násilí. Takže podobné ataky můžeme v nejbližší době očekávat znovu, a to ještě ve větší míře.

 

Myslíte, že přeháním? A proč by se pachatelé těch násilných skutků měli příště ve svém jednání krotit? Nic se jim přece nestalo! Nikdo je za to netrestá, nikdo je nepronásleduje, nikdo nad nimi nemá moc. Možná je ruka tzv. "spravedlnosti" dostihne – no a co? Zavřou je do fešáckého kriminálu s teplou stravou třikrát denně, s posilovnou, knihovnou a povolenými návštěvami. A když bude nejhůř, tak je maximálně vyhostí, takže za týden, nebo za měsíc, je máme v Evropě znovu. V Evropě totiž nikdo nikoho neoběsí, neusekne mu ruku, neukamenuje, nenechá vláčet za autem a neupálí zaživa, jako se to děje v zemích, odkud k nám ti všichni budoucí inženýři, právníci, lékaři a fotbaloví trenéři přišli. V Evropě maximálně tak neziskovky vytisknou letáčky a brožurky, v nichž budou uctivými slovy žádat drahé imigranty, aby se chovali podle našich norem a přidají jim k tomu návod, jak správně používat záchodovou mísu... Prostě Kocourkov...

 

Ale abych nebyl nespravedlivý, policie některých zemí se přece jen trochu snaží. Příkladem všem ostatním může být finská policie, která vydala instruktážní video o tom, jak se má napadená žena bránit zvrhlému sadistickému násilníkovi, kterému bylo od dětství jeho rodinou, školou a náboženskými vůdci vštěpováno, že žena je podřadný tvor, kterého je dovoleno beztrestně bít, šikanovat a ponižovat, a pokud tento méněcenný tvor navíc nemá hlavu zahalenou šátkem a na sobě tmavý pytel místo oděvu, pak je možno ho i beztrestně znásilnit. Kocourkovský původ videa je zřejmý z toho, že nadrženého úchyla v něm hraje slušně vypadající běloch – jakoby to byli běloši, kdo má na svědomí většinu znásilnění za poslední dobu...

 

Podle finské policie se má žena násilníkovi ubránit tím, že mu nabídne svoje palčáky, aby mu nebyla zima na ruce, čímž ho po morální stránce tak odrovná, že dotyčný násilník vezme nohy na ramena. Pokud by nabídka zimních rukavic nestačila, pak mu má nabídnout i kabelku, a to už stopro zabere! Připomeňme si, že ve Finsku (jako ve správném Kocourkově) se nesmějí nosit vůbec žádné zbraně, dokonce ani pepřové spreje nebo elektrické obušky, takže ženy jsou opravdu odkázány na netradiční obranné prostředky, například použití enormního výboje síly Či, což je dobře známo bojovníkům kung-fu a rytířům řádu Jedi. Pokud však nemají pořádnou Či, tak jsou v ....

 

My Češi, Moravané a Slezané ale máme pořád ještě štěstí v neštěstí. Máme sice vládu, která dokáže jen kecat o tom, jak je připravená na vlnu uprchlíků tím, že naše hranice v délce 2290 km (slovy dva tisíce dvě sta devadesát kilometrů) bude bránit 3000 (slovy tři tisíce) vojáků a policajtů (to znamená, že každého tři čtvrtě kiláku bude dnem i nocí bez vystřídání hlídat jeden fízl nebo lampasák), ale zároveň hledá propagandistické finty, jak nás na příliv imigrantů naladit tak, abychom je přijali s otevřenou náručí. V tomto neštěstí nás ale může utěšit to, že stále ještě máme zákony, které nám umožňují nosit na ulici obranné prostředky dle našeho výběru a preferencí, pepřovými spreji počínaje a boxery, obušky a noži konče. 

 

Mnozí spoléhají na to, že když si udělají zbroják, mohou při sobě nosit i pistoli. To je sice dobrá úvaha, ale co když EU zavelí a zbraně plošně na území všech svých vazalských států zakáže? Pak nastane hromadné zabavování zbraní bez náhrady a kdo neodevzdá, půjde bručet. Nemusím snad připomínat, že zločinců, kteří si tu svou "stříkačku" pořídili bez zbrojáku a tajně, se taková persekuce ani v nejmenším nedotkne? V Kocourkově je tohle přece v pořádku, takže by se nebylo ani čemu divit.

 

Takže v případě tohoto scénáře skončíme zase u starého dobrého kuchyňáku, který si s sebou vezmeme do kapsy zabalený do novin, a když nás bude policie kontrolovat, budeme se, jako praví kocourkovští, vymlouvat, že jdeme od brusiče a neseme ho zpět mamce do kuchyně, aby měla čím krájet brambory.

 

Myslíte, že jen maluju čerta na zeď? Nenechte se uvést v omyl. Naše vláda není na naší straně. Pokud jste četli aspoň něco ze Sobotkových mailů, pak jste pochopili, že tahle vláda nekope za náš národní manšaft. Národu do očí tvrdit, jak neustoupíme nátlaku ohledně kvót na imigranty a pak jich ještě víc přijmout "dobrovolně" a přitom spřádat plány, jak veřejnost obalamutit aby získala vstřícnější vztah k imigrantům – jinými slovy k nájezdníkům a dobyvatelům evropských území – tak tomu se určitě neříká vlastenectví.

 

Věc došla tak daleko, že někteří prozíravější duchové Evropy už začínají velet do zbraně. Z   Norska  a z dalších  zem í  se ozývají hlasy, které nás vyzývají, abychom se ozbrojili, protože Hodina se přiblížila. Nechám na vašem vlastním posouzení, zda těmto hlasům přiznat váhu, či nikoliv. Staré české přísloví říká "chytrému napověz, hloupého trkni". Ale ať už se zařídíte tak, nebo onak, nebude to lehké v žádném případě. Ti, kdo zůstanou v klidu a budou spoléhat na bezpečí svého obýváku, se dožijí překvapení v podobě nechtěných návštěvníků jako první. A ti, kdo se rozhodnou aktivně se bránit proti přívalu cizopasníků, budou v konfliktu nejen s nimi, ale i s represivními složkami vlastní země, s policií a vládou, zkrátka s lidmi bez páteře, kteří by za svoji nicotnou měsíční výplatu prodali budoucnost vlastních dětí. Ale, Bohu žel, taková už je povaha lidí – ti prozíraví a charakterově pevní se jako první stávají obětí posměšků, ústrků a represí ze strany křiváků a přizdisráčů. To přece známe už z biblického příběhu o otci Noemovi.

 

Naštěstí ještě v Evropě existují chlapi, kteří si na svoje ženy sahat nenechají, dokážou se semknout a stát, bojovat bok po boku a ukázat, že svoje ženy ani svoji zem si vzít nenechají. Nevím, kolik takových je v naší zemi, ale doufám, že jich, až přijde ta Hodina, bude dost. Pokud k nim patříte, pak ale pamatujte, že pro současný režim je člověk takových charakterových vlastností mnohem horším nebezpečím, než nějaký imigrant, který znásilňuje ženy, napadá lidi nožem nebo hlásá nenávistnou ideologii.

 

Lidé takových vlastností jsou pro režim nebezpeční právě proto, že svoje si vzít nenechají.