V PRAZE UŽ NENÍ BLAZE A BRNO UŽ NENÍ ZLATÁ LOĎ

Oba níže uvedené texty mi přišly e-mailem a jejich obsah jsem neověřoval, proto nemohu ručit za jejich pravdivost. Nechávám tedy zcela na vašem uvážení, jaký si z nich utvoříte dojem a zda je budete považovat za relevantní, případně zda si je sami ověříte. Já je ale i přesto pokládám za hodny zamyšlení, proto je sem přidávám:

První e-mail přišel 18. 7. 2018:

V oblasti pražských Vinohrad lze pozorovat nárůst dvojic typu Arab + Češka. Arabové se zde usazují a kupují celé domy. Šel jsem si tam do vietnamské restaurace na rizoto a hle, majitel musel obsluhovat černého muslimského lídra, který měl českého asistenta. Všechny ženy musely od stolu, jídlo mu musel podávat narychlo přivolaný šéf restaurace. Doprovodná skupina musela čekat před restaurací, až se šéf nají. Poslal je do vedlejší restaurace, atd. Podezřelé skupiny Arabů u kostela na náměstí Míru pozorující dívky katolického gymnázia.

Pákistánců zde přibývá, jako Arabů. Jen si občas  vzpomenu na hrozbu, kterou mi vzkázali arabští studenti, že až jich bude v Čechách víc, budou nás křesťany podřezávat jako ovce. To mi bylo řečeno osobně už v roce 1992 "pod koněm" u Václava.

Stanislav Jánský

Procházka večerní Prahou. Imigrantské drogové a zločinecké gangy ovládly centrum Prahy. Magistrát ale zatím řeší, jak být více vstřícný k cizincům ... Radnice Praha 1 zase bojuje proti údajnému „rasismu“.

Před pár dny jsem byl pozván starým známým na večerní procházku centrem Prahy. Nebyl jsem večer v okolí Václavského náměstí snad 10 let. Pro mého průvodce je to vlastně „pracovní cesta“, pracuje totiž v oblasti „bezpečnosti“ a tak to bylo i s jeho odborným výkladem.

První věc, která mne zarazím je obrovský počet migrantských podniků na prestižních místech v centru Prahy.  Turecké kebabárny, arabské směnárny, či vietnamské večerky a „novinové“ stánky zamořily centrum Prahy jako kobylky. To tu zjevně před deseti lety nebylo. Například Jindřišská ulice na rohu s Václavákem má hned několik velmi zajímavých podniků. Dvě evidentně muslimsky provozované směnárny, vedle vietnamská večerka a restaurace. Na první pohled velmi podivný business.

Můj průvodce mi ale hned rozjasní obzor. Většina imigrantských podniků prý slouží jako "logistická základna pro pouliční prodavače drog". Zde si skladují "zásoby", odevzdávají hotovost, či si chodí odpočinout. Hned ukazuje na hloučky mladých Arabů a černochů (prý převážně Nigerijců), kteří korzují po ulici, či postávají na rozích. Nigerijci prý prodávají převážně kokain, Arabové zase heroin, nicméně hlavní česká droga je dnes pervitin a ta je doménou hlavně Vietnamců. Ti ovládají rovněž obchod s marihuanou. Byť všechny tyto menšiny prý vzorně spolupracují. Když chce někdo od Nigerijce na ulici pervitin, tak prý mu ho hned u Vietnamců obstará a naopak. Večer jsou jejich zákazníci převážně z řad západní „pokrokové mládeže“, která přijela do Prahy zapařit. Přes den zase místní narkomani. To vše je doplňováno drobnou místní kriminalitou, kde prim hrají arabští a cikánští kapsáři, často dublující jako žebráci.

Přejdeme Václavák a jdeme kolem pasáže Světozor dolů na Můstek. Po levé straně míjíme nově otevřenou vietnamskou večerku, přímo na hlavni ulici, zde musí být nájem v desítkách EUR za metr měsíčně. Žasnu, jak může asi vypadat ekonomika takového podniku. Můj průvodce jen rezignovaně mávne rukou…

Dole na Můstku zase vidíme několik černošských naháněčů do barů a Night Clubů. Jelikož jsme dva muži, tak nás neodbytně atakují. Prý rovněž dublují jako pouliční dealeři drog, původ obvykle Nigerie, Somálsko, Ghana apod.  Žasnu, kde se tu podobná individua vůbec vzala. Vše se děje za přihlížení policie. Problém je prý ve vedení policie, místních komunálních politicích a české justici. Vedení policie totiž má podle všeho od politického establishmentu tichý pokyn proti imigrantské kriminalitě nezasahovat. Imigranti se proto cítí skoro beztrestně. Na ruku jim jde i justice.

Velký podíl na současném stavu mají ale místní radnice. Jak magistrát ovládaný neziskovkářkou Krnáčovou a podporovanou ČSSD, KDU a Zelenými, tak radnice Prahy 1, ovládaná TOP09, ČSSD a ODS. Je totiž málo známým faktem, že radnice určují policii ČR priority práce a mají pod palcem i městskou policii. Jenže potírání bující imigrantské kriminality k prioritám magistrátu ani Prahy 1 zjevně nepatří. Oba úřady se naopak přímo vyžívají v podpoře všemožných menšin a v boji proti údajnému českému „rasismu a xenofobii“. Vřele všem doporučuji prostudovat dotační program jak magistrátu, tak Prahy 1. To budete valit oči, není divu, že pak již nezbývají peníze  například na opravu děravého chodníku přímo dole na Můstku. Přednost zjevně má gay pride, či spřátelené etno  „neziskovky“ bojující proti „české xenofobii“.

Druhý den mám schůzku s přáteli, kteří kousek od Václaváku na Praze 1 žijí. Potvrzují moji zkušenost. Večer je prý centrum Prahy pouze pro otrlé. Obzvlášť jim prý vadí agresivní drogové mafie, které se prý nezastaví před ničím. Když jdu z oné schůzky domů a procházím parkem mezi pasáží Světozor a Jungmannovým náměstím, tak veřejně si na lavičce zrovna skupinka 3 narkomanů píchá nitrožilně drogy. Je 1. květen 13.00 hodin. Kousek vedle je dětské hřiště plné rodičů s dětmi …

Praha je prý šesté nejbezpečnější hlavní město na světě … Nějak se mi tomu nechce věřit … Naopak je zjevné, že centrum Prahy (Václavák a okolí) začíná upadat. Ony totiž imigrantské obchody jsou vždy známkou úpadku, to ostatně vidíme v celé západní Evropě. Stačí se projít centrem Paříže, Amsterdamu či Berlína.

Je nejvyšší čas to zastavit. Kdy že jsou to komunální volby? Fakt mě fascinuje, jak Češi kritizují západní Evropu, že si volí sluníčkáře, ale přitom sami volí úplně stejně idioty.

To samé jsou dnes Vinohrady, samý doner kebab, plny vousatých neevropských individuí, no a radnici tu ovládá havlistická ODS.

 

Druhý e-mail přišel 19. 7. 2018:

Tisková zpráva hnutí Slušní lidé:

Hnutí Žít Brno dnes prezentovalo svoji výzvu adresovanou italskému premiérovi, ve které za zády občanů města Brna i českého premiéra oznámilo, že město Brno je připraveno od Itálie přijmout tzv. uprchlíky.

Hnutí Slušní lidé tuto lacinou snahu o zviditelnění neúspěšných komunálních politiků Hollana, Freunda a Antonové odsuzuje a ačkoli ji považuje za absurdní a výplod závislosti Matěje Hollana na alkoholu, je připraveno její realizaci zabránit.

“Hollan a Freund ukázali, že po své snaze vydělat na obchodu s chudobou, chtějí profitovat i na businessu s uprchlíky,” uvádí předseda hnutí Slušní lidé Zdeněk Pernica a dodává: “a jsou připraveni jít i přes mrtvoly občanů města, až tam je dovedla nenávist vůči Brňanům.”

Slušní lidé jsou připraveni proti tomuto plánu zasáhnout: “Uděláme lidský řetěz v modrých tričkách tak jako v divadle a nelegální migranty prostě do města nepustíme. Prostě neprojdou!” pokračuje Zdeněk Pernica: ”A krvavě zasáhnout proti vlastním lidem po vzoru milicionářů v roce 1969 si snad nedovolí ani úchylní neomarxisté ve vedení města.” Dnešní krok Žít Brno vysvětluje, proč město drží několik tisíc volných obecních bytů a zřídili arabské tlumočníky na Magistrátě - příchod imigrantů je plánován koalicí nejméně od roku 2016.

Hnutí Slušní lidé kandiduje v podzimních komunálních volbách ve městě Brně společně se Stranou soukromníků České republiky ve 20 městských částech Brna.

Video z tiskovky sluníčkářů z hnutí Hnít Brno naleznete ZDE

Můj komentář: To je mazec, co si tihle sluníčkáři ještě dovolí! Oni srovnávají emigraci desítek rakouských a německých Židů do Norska, prchajících před nacisty, s emigrací milionů negramotných, líných a násilnických černochů z Afriky a muslimů z Asie, kteří přicházejí z ekonomických důvodů, vysávat náš sociální systém, jenž naši rodiče budovali pro nás a naše děti. A ta jejich argumentace, ta člověku bere dech! Prý co bysme si počali bez cizinců v Brně? Jak by to dopadlo s kebabem a podobně? Tak to je hrůza! Nevím co bych si počal bez kebabu a už vůbec nechápu, jak jsem mohl vyrůst a dospět bez kebabu??? Dovedete si představit Brno bez muslimů, černochů a kebabu??? A což teprve, kdyby město ty prostory na lukrativních místech v centru, kde jsou dnes muslimské kebabárny, místo muslimům pronajalo Čechům? Z toho by už asi celé Hnít Brno kompletně vychcípalo na infarkty a mozkové mrtvice...

Video s vyjádřením Slušných lidí naleznete ZDE