Proč se střílelo na Universitě?

 

Nechtěl jsem už teď před Vánoci nic psát, protože poslední článek měl být vánoční. Jenže se stala událost, která, ač na první pohled nevypadá, zřejmě změní dosavadní status quo ohledně legálního držení zbraní a možností bránit svůj život a majetek v mezích zákona.

Už to začíná... Říkal jsem si, co to je za operaci, ta střelba na Univerzitě v Praze... Docvaklo mi to, až když to spojili s vraždou muže a dítěte v Klánovickém lese.

Vzápětí po střelbě se začali ozývat prezidenti různých zemí s vyjádřením soustrasti. Ozval se nejen Macron, ale dokonce i Biden. Pokud si dobře pamatuji, americký prezident neprojevil zájem ani o oběti povodní, ani když část Moravy zpustošilo tornádo. V podstatě bych řekl, že US prezident ani neví, že nějaká ČR existuje. A teď je otřesen a v šoku? A nabízí pomoc? Co tak najednou?

A následovně se i u nás začnou ozývat všichni ti marxističtí aktivisti, kteří už tak dlouho tlačí na federální vládu USA, aby zavedla plošnou kontrolu zbraní a občany postupně odzbrojila.

Občané všech států Evropy, kromě Česka a snad i Slovenska a Chorvatska, už byli svých zbraní zbaveni výměnou za iluzorní slib zajištění jejich osobní bezpečnosti policií a soudy. Pro civilního Angličana nebo Francouze, Němce nebo Belgičana, je absolutně nemožné legálně získat pistoli na svou obranu. Kontrolované jsou dokonce i nože. V Německu nesmí člověk mít nůž s čepelí delší než 8 cm a nesmí se dát otevřít jednou rukou. V Anglii můžou člověka zavřít za škrabku na brambory nebo šroubovák, který má v kapse, když si jde večer koupit cigarety. V Anglii, Norsku, Dánsku a Finsku jsou nelegální dokonce i pepřáky. Zároveň jsou do zemí, jejichž občané byli zbaveni jakékoliv legální možnosti účinné sebeobrany, posílány zástupy kriminálních imigrantů z Afriky a Asie. Každý, kdo se o věc trochu zajímá, dobře ví, jakému teroru jsou nyní vystaveni původní bílí křesťanští obyvatelé západní Evropy. 

Jen slepý může nevidět úplně jasnou souvislost. Ono totiž posílat kriminální migranty mezi dobře ozbrojené občany, na jejichž straně navíc stojí zákon, by těmto marxistickým nepřátelům západní civilizace nedávalo žádný smysl. Naopak by to západní muže a ženy posílilo v jejich uvědomění si vlastní identity. Ozbrojený člověk není pro kriminálního migranta vhodná oběť. Ozbrojení lidé mají tendenci se semknout a bránit se společně. Každý, kdo se dokáže jen jedenkrát ubránit, zažije euforii z vítězství, pozná svoji sílu a jeho sebevědomí vyroste. Stane se vzorem a motivací pro ostatní ohrožené potenciální oběti. Naopak neozbrojení lidé mají tendenci se oddělit od ostatních, chovat se nenápadně, skrýt se a doufat, že si jich predátoři nevšimnou. Proto každý, kdo se dobrovolně vzdá svých zbraní, je prostě hlupák a za svoje neštěstí si může sám.

Podle mého mínění jsou vraždy v Klánovickém lese a hromadná vražda na Universitě promyšlené operace, které mají spustit proces, na jehož konci bude nemožnost získat zbraň pro osobní obranu. Ti, kdo už ji mají, budou tak šikanováni, že ji raději odevzdají. Nebo budou rovnou zákonem donuceni ji odevzdat. Možná slyším trávu růst, ale podle mě to je jediný logický výsledek procesu, který byl úplně očividně právě teď odstartován. 

Jako první se začal ozývat profláknutý neomarxista Jiří Hrebenár. Ačkoliv se může jevit jako nedůležitá komická figurka, ve skutečnosti je v mediálním prostoru velmi nebezpečný. K němu přibydou další neziskovkami placení levicoví aktivisti a užiteční idioti, jejichž nářek nad nebezpečím pistole, ukryté v nočním stolku pracujícího občana, bude znít maistreamem velmi hlasitě. Zákonodárci mu nakonec "budou nuceni" poskytnout sluchu a upravit zákony tak, aby bylo zabráněno dalším nesmyslným obětem šílených střelců, pocházejících z řad spořádaných majitelů legálně držených zbraní. Pak se teprve zákony ČR definitivně sladí se zákony EU, protože až potom budou naši občané úplně bezbranní a vydaní napospas kriminálním živlům z Afriky, což nakonec bylo v plánu od doby, kdy ČR do EU vstoupila.

Připomeňme si, že formulace o právu občana držet zbraň, která byla za Zemana prosazena do Ústavy, je tak neurčitého znění, že dává prostor k zákazu palných zbraní bez porušení Ústavy.

Už před třemi lety, v prvním vydání knihy Připrav se na nejhorší, jsem varoval, že tohle přijde. A teď to začíná.

Ale i kdybych se nakrásně mýlil (a mýlil bych se velmi rád), je lepší připravit se na nejhorší a doufat v nejlepší, než s naivním úsměvem idiota odevzdaně čekat, co a kdy přijde. Takže, občane, který nechceš zůstat neozbrojen uprostřed cizokrajných hostů, přemýšlej. Co uděláš? 

Pokud tě něco napadne, udělej to radši hned, protože pak už může být pozdě.

R.P.

P.S.: Svazáci už to rozjeli. Tohle mi přišlo do zpráv 23. 12. 2023: